dissabte, 19 de desembre del 2009

Presentació de la Plataforma La Vall de Lord Decideix




Què és la Plataforma La Vall de Lord Decideix?

      La Vall de Lord decideix és una plataforma integrada per persones d’ideologies i sensibilitats diverses que ja compta amb el suport de més d’una trentena d’entitats de la vall de tots els àmbits.

     La Vall de Lord té per principal objectiu coordinar les consultes populars sobre la independència de Catalunya que es duran a terme a la Vall de Lord el proper 28 de febrer. La nostra voluntat és la de dedicar els esforços que calguin perquè les consultes es desenvolupin amb la màxima transparència, veracitat, fiabilitat i sobretot participació, garantint a tots els ciutadans de la Vall de Lord el lliure exercici democràtic des de la neutralitat.

     La consultes, que en els nostres municipis tindran lloc el 28 de febrer, s’integraran en el marc d’altres consultes semblants que ja s’han dut a terme en altres contrades catalanes en dues ocasions i que s’espera que tingui la seva continuació el dia 25 d’abril. Es preten, doncs, que sigui un referèndum a nivell nacional dut a terme en celebracions successives. Per primera vegada podem expressar-nos democràticament i inequívoca sobre l’estatus polític que volem per Catalunya.

     Es farà també una crida al voluntariat i a la participació. Així mateix, s'informarà de la necessitat de finançament per fer front a les despeses derivades de la campanya (material, publicitat...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada