divendres, 26 de febrer del 2010

Arribem a la recta final!

Aquest cap de setmana enfilem la recta final de la campanya amb la celebració de la consulta sobre la independència. Seran uns dies amb una activitat frenètica a la Vall ja que entre dissabte i diumenge hi hauran moltíssims actes els quals us convidem a venir i sobretot a participar-hi. Tot seguit, us en fem un breu recordatori.

Dissabte 27
19:00 H. Partit de futbol femení al pavelló de Sant Llorenç de Morunys.
21:00 H. Sopar tertúlia amb Santiago Espot de Catalunya Acció a la piscina de la Coma.

Diumenge 28
09:30 H. Esmorzar popular, música tradicional i ball de gegants a la Casa Nova de Valls.
12:00 H. Passacarrers amb els tres savis piteus i els grallers Som Kom Som a Sant Llorenç de Morunys.
14:00 H. Calçotada popular a la Plaça Major de Sant Llorenç de Morunys.
15:00 H. Música tradicional i cançó d’autor a la Plaça Major de Sant Llorenç de Morunys.
18:00 H. Berenar popular i música tradicional i popular a la piscina de la Coma.

Entre acte i acte, però, no oblideu allò més important, què és anar a votar de 9:00 a 20: 00 h. al vostre col·legi electoral. 


Santiago Espot, president executiu de Catalunya Acció, farà el pròxim dissabte dia 27 de febrer una xerrada a la piscina de la Coma.

Espot, nascut a la Pobla de Segur a l’any 1963, és columnista dels setmanaris El Vallenc i La nova Conca i escriu regularment en el diari El Punt. Tanmateix, ha publicat una nombrosa llista de llibres, com,  “Contra el senequisme polític”, “Joan Fiveller, model de caràcter”, “Cap a la Independència”, “Front pel Plebiscit per la independència de Catalunya” (coautor), “Independència sobre rodes” (coautor), “Discursos a la nació” i amb vocació internacional l’obra “The Catalan Nation. On the road to independence”.

Aquesta conferència que acabarà amb un sopar tertúlia, s’inclou en el marc dels actes de la campanya final que organitza la Plataforma la Vall de Lord decideix. 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada